Smještaj u Sutomoru

Zanima Vas hotelski smeštaj u Sutomoru, ili uopšte smeštaj u Crnoj Gori… Onda pročitajte par informacija o Sutomoru veoma popularnom letovalištu u Crnoj Gori.

Sutomore se nalazi u opštini Bar na Jadranskom moru u Crnoj Gori.

Ovaj turistički centar na mediteranu je drumskim i željezničkim saobraćajem odlično povezan sa svim gradovima u Crnoj Gori i zbog toga je u ljetnjoj turističkoj sezoni najposjećenije mjesto za ljetovanje i odmor.

Plaže u Sutomoru su prelepo uredjene i prostiru se u dužini od 2km.

Smještaj u Sutomoru se dijeli na privatni smještaj gde spadaju: apartmani, sobe, privatne vile, kuće za izdavanje i hotelski smeštaj u Sutomoru.

Noćni život je predivan i organizovan je tako da može zadovoljiti sve populacije počev od najmladjih (dnevne predstave za djecu), večernji porodični izlasci u restoranima sa živom muzikom i na kraju za tinejdžere postoje dobre diskoteke i folkoteke koje počinju sa radom u kasnim večernjima satima.

Na šetalištu je veliki broj kafića sa živom svirkom.

Kafići su smješteni na terasama koje se nalaze pored same plaže.

Terase od morskih talasa štiti kameni zid i tu se može sa posebnim zadovoljstvom pratiti zalak Sunca i uživati uz romantičnu večeru u nekom od mnogobrojnih kvalitetnih restorana. U Sutomore se direktno bez presijedanja može vozom stići iz svih pravaca kako Srbije tako cijele Evrope, i zato Vam baš zbog toga preporučujemo ovu destinaciju za ljetovanje. 

 

Kontaktirajte nas ukoliko želite kvalitetan smještaj u Sutomoru po veoma povoljnim cijenama.

 

Dobro došli!